Behoud trotse monumenten door middel van crowdfunding. Doe óók mee!

Hoe werkt het

Het redden van monumenten is iets wat wij met elkaar kunnen doen. Er zijn verschillende manieren en één daarvan is crowdfunding. Stadsherstel zet voor veel monumenten, waar een tekort op is, crowdfundprojecten op zodat iedereen mee kan helpen een monument te behouden of een (onderdeel) te restaureren.

Bij crowdfunding is elke bijdrage van harte welkom. Bij de verschillende donaties horen bijpassende cadeautjes die u rechts op de projectpagina ziet staan. U kunt bijdragen door op de donatiebutton te klikken, uw gegevens in te vullen en te betalen via iDeal. U krijgt dan automatisch de bijbehorende cadeautjes thuisgestuurd.
 
Als u liever niet online wilt doneren dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt dan rechtstreeks doneren aan de Vrienden van Stadsherstel via bankrekeningnummer NL66 INGB 000 565 92 67 o.v.v. project + bedankje + uw adres (als u het bijbehorende bedankje wilt ontvangen).
  
Wilt u op een andere manier bijdragen of heeft u vragen over voordelig schenken i.v.m. onze ANBI-status? Neem dan contact op met Stella van Heezik via stella@stadsherstel.nl, 020 5200075 of 06 53434767.

Als u behoud van erfgoediconen óók belangrijk vindt, doe dan met ons mee!
Zo kunnen we er met elkaar van blijven genieten!

Alvast hartelijk dank!