Vrienden van Stadsherstel en bewoners van Sloten willen de deuren openen van dit monument. Doe ook mee!

Hoe werkt het

Stadsherstel is met haar Vriendenvereniging en de bewoners van Sloten een crowdfundingactie gestart om de deuren van Het kleinste Politiebureautje van Nederland te openen. Daarbij is elke bijdrage van harte welkom. Bij de verschillende donaties horen bijpassende cadeautjes die u rechts op de startpagina ziet staan. U kunt dus bijdragen door op de donatiebutton te klikken, uw gegevens in te vullen en te betalen via iDeal.  U krijgt dan automatisch de bijbehorende cadeautjes thuisgestuurd.
Als we het benodigde bedrag bij elkaar hebben dan krijgt het Politiebureautje een prachtige en gezellige toekomst midden in het dorp Sloten.
 
Liever niet online doneren? U kunt ook rechtstreeks doneren aan de Vrienden van Stadsherstel NL66 INGB 000565 92 67 o.v.v. Politiebureautje + bedankje (als u het bijbehorende bedankje wilt ontvangen).
  
Wilt u op een andere manier bijdragen of heeft u vragen over voordelig schenken i.v.m. onze ANBI status? Neem dan contact op met Stella van Heezik via stella@stadsherstel.nl, 020 5200075 of 06 53434767.