Behoud trotse monumenten door middel van crowdfunding. Doe óók mee!

Blaas de Haarlemmerpoort nieuw leven in!

  • 100% bereikt
  • € 171.000 bereikt van € 171.000
  • succesvol!

Monumentenredder leeft voort in een zuil van de Haarlemmerpoort

1 jaar geleden

De zuilen dragen de poort, zoals de bewoners hun stad dragen. In lijn met die gedachte leek het de erven van Robert Hoegen (1909-1986) een mooi idee om hun vader te eren met een zuil van de Haarlemmerpoort. Zoon Philippe Hoegen: “Hij was vergroeid met Amsterdam.”

Extra nieuwsbrief Haarlemmerpoort

1 jaar geleden

In drie maanden tijd is het gelukt om met vele bedrijven, particulieren en fondsen al over de helft van het benodigde bedrag te komen. Het is dus echt mogelijk om met elkaar de Haarlemmerpoort zijn allure terug te geven. In de extra nieuwsbrief vertellen we meer over de actie, de kraak in de jaren '80 en kom kijken tijdens de Open Monumentendagen.

''Altijd al de Haarlemmerpoort van binnen willen zien''

1 jaar geleden

Volop nieuwsgierige bezoekers hadden we tijdens de open dagen van de Haarlemmerpoort. Want zeg nou zelf, als je al jarenlang langs dit imposante gebouw fietst of er vlakbij woont dan wil je de poort echt wel een keer van binnen zien. Of nog beter, zeggen dat je als Vriend hebt vergaderd bovenin de poort. Ook het pand bekijken? Ga als donateur mee de steigers op.

Nieuwsbrief Haarlemmerpoort

1 jaar geleden

Meebouwen aan de Haarlemmerpoort? Dat kan! Lees er alles over in onze speciale nieuwsbrief met historische verhalen, open dagen en een dubbelinterview met architect André van Stigt en Stadshersteller Paul Morel.

Culturele evenementen voor donaties vanaf € 100

1 jaar geleden

Heeft u 100 euro of meer gedoneerd? Dan kunt u met z’n tweeën van een cultureel evenement genieten in één van onze Bijzondere Locaties.