Behoud trotse monumenten door middel van crowdfunding. Doe óók mee!

Blaas de Haarlemmerpoort nieuw leven in!

  • 100% bereikt
  • € 171.000 bereikt van € 171.000
  • succesvol!

''Altijd al de Haarlemmerpoort van binnen willen zien''

Crowdfundactie al op 55%

Het is echt fantastisch dat we met de crowdfunding al over de helft zijn. De crowdfundthermometer staat al op 55% van het benodigde bedrag € 171.000.

Een paar leuke reacties:

Roel Beugeling: "Ik doe mee omdat ik me als Vriend én als buurtbewoner EXTRA betrokken voel bij uw liefdesrelatie met onze heerlijke stad."

Aangenaam BV: "Het Haarlemmerplein verdient een mooie Poort!"

Nicolaas Boot: "Jarenlang in de Spaarndammerbuurt gewoond en altijd een gevoel van trots, maar ook triestheid 'door' de Haarlemmerpoort de stad in gefietst. Fantastisch dat zij nu in ere wordt hersteld!"

Wim & Gerrie Smink: "De restauratie van zo'n karakteristiek gebouw kan je wel aan Stadsherstel overlaten en daarom dragen we graag een financieel steentje bij."

Ga mee de steiger op van de Haarlemmerpoort

Word ook donateur en help mee dit unieke monument weer nieuw leven in te blazen. Dat kan door bovenaan deze pagina op de knop 'Doneer nu' te klikken of via het rekeningnummer van de Vrienden van Stadsherstel IBAN: NL66 INGB 000 5659 267 o.v.v. Haarlemmerpoort, adres en bedankje. Vanaf 1000 euro mag u mee de steiger op. Ook verloten we als extraatje vijf kaartjes aan alle donateurs die straks meewillen om de unieke monumentale onderdelen op neuslengte te bekijken.

Wij zijn alle donateurs zeer erkentelijk voor hun gulle bijdragen. In het bijzonder uiten we op deze plaats onze dank aan: Isabella Vergroesen, Gansoord Fonds, Edith Oen-Oei Schone Kunsten Fonds, Klein Erfgoedfonds A’dam, P.W. Janssen’s Friesche Stichting, J. Hengeveld, P. Hengeveld-Brand, H.J. Hulsebosch, E. Donk, F. Vermeer, de heer Steiger, de heer Brouwer, P. J.M. Schalken, Stichting Betrokkenen Stedelijke Vernieuwing, Heijmeijer van Heemstede Fonds, Meekel-Groen Fonds (een fonds op een naam van de Vereniging Vrienden van Stadsherstel), De Bijll Nachenius Fonds, De Konink-Walst Fonds, Stichting Vrederijk, Prins Bernhard Cultuurfonds, NEWOMIJ, Zaanstad Schilderwerken en B.V. Elektra Amsterdam.