Behoud trotse monumenten door middel van crowdfunding. Doe óók mee!

Blaas de Haarlemmerpoort nieuw leven in!

  • 100% bereikt
  • € 171.000 bereikt van € 171.000
  • succesvol!

Culturele evenementen voor donaties vanaf € 100

Heeft u 100 euro of meer gedoneerd? Dan kunt u met z’n tweeën van een cultureel evenement genieten in één van onze Bijzondere Locaties. U kunt kiezen uit het onderstaande culturele aanbod. 

Het culturele aanbod

do 8 nov 20u

lezing
Jacob de Wit
Lezing over de ooit zo beroemde, maar nu grotendeels vergeten, Amsterdamse schilder Jacob de Wit (1695-1754). De Wit werd beroemd door zijn vele bijzondere schilderingen in kerken, grachtenpanden en buitenplaatsen én door zijn schilderingen die bedrieglijk echt op beeldhouwwerk leken, de 'Witjes'. De toegang is gratis dus neem gerust iemand mee!
Geïnteresseerd in de lezing? Aanmelden kan via vrienden@stadsherstel.nl
Amstelkerk

vr 9 nov 20u
muziek
Ensemble Odyssee, In Freundschaft
Een feestelijk en virtuoos programma met suites en soloconcerten voor strijkers, blazers en basso continuo van Telemann, Graupner, Fasch en Bach op historisch instrumentarium.
Amstelkerk 

zo 11 nov 15u
kinderconcert
Wie Walvis | Waar de wind woont
Een poëtische familievoorstelling, met muziek geïnspireerd op flamenco en fado, over de weg kwijtraken en hem beetje bij beetje terug proberen te vinden.
Vondelkerk

do 22 nov 20 u
muziek
Opera Per Tutti
Laagdrempelige publieke operaconcerten voor liefhebbers en nieuwsgierigen naar opera.
Vondelkerk

zo 25 nov 15u
kamermuziek
Kamermuziek in de Hoop Duo Cibeles
Een concert in de prachtige, niet alledaagse bezetting van cello en viool: van Mozart tot Bartok! Francisco Deheza en Suzanne van Duuren vormen sinds 2015 een duo en treden sindsdien regelmatig op in België en Nederland. Het getalenteerde duo volgde masterclasses bij musici van gerenommeerde strijkkwartettenen ontving verschillende internationale prijzen.
Schuilkerk de Hoop

zo 25 nov 16u
orgelconcert
Zondagmiddag orgelconcert Ton van Eck
Maandelijks bespelen verschillende organisten (nationaal en internationaal) het bijzondere Smitsorgel in De Duif. De organist is live te volgen op beeldscherm. Samenstelling programma door Stephan van de Wijgert, organist van De Duif.
De Duif

di 4 dec 20u
reizend circus
Scotch en Soda
Het Australische Scotch & Soda is een show met de ‘vibe’ van een ruige whiskybar in de setting en sfeer van reizende circussen, welke ‘straight up’ wordt geserveerd. Het laat zich smaken als een cocktail van opwindende artistieke persoonlijkheden, circus van wereldklasse en een zinderend café met ‘junkyard bohemian music’. Scotch & Soda zorgt voor een knallende avond!
Zonnehuis

Kijk voor meer informatie op www.stadsherstel.nl/cultuuragenda.

Reserveren
Interesse in een evenement? Neem voor meer informatie en reserveringen contact op met de afdeling Zaalverhuur:
zalen@stadsherstel.nl
020-5200090